MISIONI YNË ËSHTË T’JU OFROJMË

Shërbime të plota dhe të sigurta në

planifikimin e udhëtimit tuaj.

Për një udhëtim të rehatshëm
dhe pa shqetësime.

Oferta të minutës së fundit

SHQIPERI-GJERMANI

15%

SHQIPËRI – HANNOVER

90€

SHQIPËRI – HANNOVER

90€

SHQIPËRI – HANNOVER

90€

DURRËS – BARI

50€

Shërbime të tjera

BILETA AVIONI

Destinacione të ndryshme

BILETA TRAGETI

Destinacione të ndryshme

AUTOBUZA ME QERA

Autobuza të ndryshëm

SIGURACIONE

Siguracione të ndryshme

PAKETA TURISTIKE

Individuale dhe në grup

PËR NJË EKSPERIENCË TË PAHARRUESHME

Fjala e fundit e teknologjisë në transportin e udhëtarëve është shumë pranë jush për t’ju ofruar udhëtimet që keni ëndërruar