Linjat Tona

Shërbime të plota dhe të sigurta në planifikimin e udhëtimit tuaj.
Për një udhëtim të rehatshëm dhe pa shqetësime.

DURRËS – BARI – DURRËS

BILETA TRAGETI

Ventouris Ferries ofrojnë një shërbim miqësor dhe të vëmendshëm në të gjithë udhëtimin tuaj në bordin e anijet e tyre moderne. Komatas Tours gjithmonë ka oferta të veçanta për anijet Ventouris duke qënë se ka dhe ekskluzivitetin e prerjeve të biletave për këtë traget.

Flota Ventouris është i përbërë nga katër anije; Polaris , i Bari , i Seatrade dhe Rigel . Çdo anije Ventouris ka një kapacitet të madh për të dy pasagjerë dhe makina.

PËR NJË EKSPERIENCË TË PAHARRUESHME

Fjala e fundit e teknologjisë në transportin e udhëtarëve është shumë pranë jush për t’ju ofruar udhëtimet që keni ëndërruar